Місцями невеликий дощ: прогноз погоди 15 на жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 15 жовтня, в Україні місцями пройдуть дощі.

Невеликий дощ очікується у північних, західних, східних областях та на Вінниччині. У решті областей – хмарно з проясненням, без істотних опадів.

Вітер західний з переходом на північний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень від +7 до +12 градусів, лише на сході та півдні +12…+17 градусів.

На високогір’ї Карпат вдень невеликий мокрий сніг, температура повітря близько 0 градусів.

У Києві сьогодні хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +10…+12 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга заявив, що російські окупанти готуються завдати удару по українських ядерних об’єктах.

Пілот літака, який здійснював пасажирський авіапереліт за маршрутом Краків-Париж, розвернув повітряне судно до краківського летовища “Баліце” через агресивного пасажира, який погрожував його підірвати.

На Торецькому напрямку бійці 12-ої бригади спеціального призначення “Азов” спільно із суміжними підрозділами взяли в полон 17 солдатів російської армії. 

У Московській області невідомий обстріляв автомобіль полковника російської армії Нікіти Клєнкова. Окупант загинув. Тому, хто стріляв, вдалося втекти, його розшукує поліція.

Експерти з психічного здоров’я все менше вживають термін “післяпологова депресія”, натомість використовуючи “перинатальний тривожний розлад”, щоб звернути увагу на спектр станів психічного здоров’я, який жінки можуть переживати під час вагітності та після пологів.