АРМА реалізувало останній годинник з колекції Медведчука

Джерело: пресслужба АРМА

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів реалізувало на аукціоні останній годинник екснардепа від забороненої ОПЗЖ Віктора Медведчука.

В АРМА поінформували, що за наручний годинник “Dolce & Gabbana” змагалися чотири учасники. Ціна продажу годинника склала – 285 000 грн

Відтак, вдалося реалізувати всі 20 годинників з колекції Медведчука. Загальна сума від продажу колекції – понад 7 млн грн

АРМА успішно реалізувало всю колекцію годинників медведчука. Кошти від продажу підуть на Сили оборони України — закупівлю військових облігацій. АРМА своєю роботою продовжує доводити, що майно держзрадників — це ресурс для посилення економіки та обороноздатності, — зазначила Олена Дума.

Колекцію годинників передали АРМА в управління шляхом реалізації рішенням Печерського районного суду міста Києва. Конкурсна комісія з питань реалізації арештованих активів обрала організатора, який забезпечив проведення незалежної оцінки активу та подальшу реалізацію на відкритих торгах на електронній платформі “Прозорро.Продажі”.

Раніше ми повідомляли про результат незалежної оцінки від ТОВ PolonEX щодо 20 колекційних наручних  годинників. Серед них найдорожчими визнано годинники марки Breguet 4416K (1 859 013 грн) та Patek Philippe (1 271 503 грн). Загальна сума оцінки усієї колекції годинників – 10 603 164 млн гривень.

Служба безпеки України затримала агентку ФСБ, яка шпигувала на користь Росії на Покровському напрямку в Донецькій області.

Сполучені Штати, Південна Корея та Японія в середу, 16 жовтня, оголосили про створення нової багатонаціональної групи для моніторингу виконання санкцій проти Північної Кореї після того, як Росія та Китай зірвали моніторингову діяльність в ООН.

Сили оборони Півдня продовжують завдавати ворогу втрат, знищуючи особовий склад та техніку окупантів. Відтак за добу оборонці знищили 57 одиниць озброєння.

Національний банк України найближчим часом відмовиться від розрахунку офіційного курсу гривні до російського рубля. Рішення стосується також до валют кількох інших країн, включаючи білоруський рубль і іранський ріал.

Бібліотеки Манчестера та України стали побратимами на знак солідарності.