Французького футболіста Мбаппе підозрюють у зґвалтуванні – ЗМІ

Джерело: TV4

Французькому форварду мадридського “Реала” Кіліану Мбаппе повідомлено про підозру у ймовірному зґвалтуванні у готелі Стокгольма.

За даними агентства, 25-річному футболісту повідомили про підозру в зґвалтуванні в готелі в центрі Стокгольма. Жінка звернулася по допомогу та назвала зірку французького футболу злочинцем. Зараз проводяться слідчі дії.

“Гравець “Реала” Кіліан Мбаппе минулого тижня здійснив короткий візит до Швеції. Після двох днів у Стокгольмі він покинув країну в п’ятницю вдень на приватному літаку. Після візиту, який включав, серед іншого, відвідини нічного клубу та ресторанів, француз зараз перебуває під слідством за підозрою у зґвалтуванні”, – йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, у суботу жінка звернулася за допомогою до лікарні для жертв зґвалтування та повідомила, що зазнала сексуального насильства з боку Кіліана Мбаппе.

Визначеним місцем злочину є готель Bank Hotel у центрі Стокгольма, де мешкав футболіст. При цьому прокурорка Марина Чиракова, яка веде досудове розслідування, підтвердила, що в поліцію надійшла заява про підозру в зґвалтуванні.

“Єдине, що я можу сказати – це інцидент, злочин, який кваліфікується як зґвалтування, і який скоєно 10 жовтня в центрі Стокгольма, у готелі. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати, чи причетна до цього певна названа особа”, – сказала вона.

Сам футболіст назвав інформацію про підозру “фейковими новинами”.

Данія запроваджує податок на викиди вуглецю в сільському господарстві. Відтепер фермерам доведеться платити штраф у розмірі 200 фунтів стерлінгів за кожну корову, яка страждає на метеоризм.

16 жовтня Європейська комісія погодила надання 3 млн євро для роботи моніторингових місій МАГАТЕ на атомних електростанціях України. Кошти планують використати також для місій на підстанціях, що є критичними для забезпечення роботи АЕС.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Разом з тим, у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Нещодавно вдалося успішно евакуювати двох жінок з тимчасово окупованих територій.

Німецький композитор Ганс Циммер, відомий створенням музики для фільмів “Дюна”, “Король Лев”, “Початок”, “Гладіатор”, “Пірати Карибського моря”, підтримав Україну під час свого концерту в Лос-Анджелесі.