Нардеп Федієнко судитиметься з Безуглою, яка звинуватила його у корупційних схемах

Джерело: Олександр Федієнко

Народний обранець Олександр Федієнко повідомив, що подасть до суду на свою колегу – депутатку ВРУ Мар’яну Безуглу – яка звинуватила його у створенні корупційних схем.

Про Федієнка нардепка згадала у своєму дописі про інцидент з Олександром Дмітрієвом. Нещодавно у соцмережі потрапило відео одного з підрозділів ЗСУ, на якому було чутно як Дмітрієв називає себе радником командувача Сухопутних військ України Олександра Павлюка та віддає накази військовим, хоча сам є цивільною особою, що й обурило захисників.

У контексті скандалу Безугла зауважила, що ситуація Дмітрієвим – набагато складніша.

“Його зв’язки з генеральською фракцією сухопутних військ, або, як її ще можна назвати в дусі чикагських розбірок, “сім’єю”, досить широкі. Окрім цього, він є помічником народного депутата Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Федієнка, який замішаний у низці лобістських і корупційних схем, пов’язаних із питаннями кіберпростору та зв’язку. Олександр Федієнко використовує створений собі підкомітет в Комітеті нацбезпеки як інструмент адміністративного впливу для просування власних інтересів”, – написала вона.

Федієнко, реагуючи на допис Безуглої, повідомив, що “довго терпів”, але зараз вирішив подати до суду на нардепку.

“Я буду першим, хто звертається в суд за захистом своєї честі, гідності та репутації від орально-вербальної діареї цієї пані. Я публічно заявляю , що дані дії Мар’яни Безуглої несумісні з етикою народного обранця та вимушений звернутись до регламентного комітету. Я публічно повідомляю , що дії Мар’яни Безуглої під час війни з рф, підривають довіру до державних органів та є прямим безпосереднім втручанням в діяльність державного діяча”, – написав він.

Федієнко поскаржився, що допис Безуглої є наклепом на нього, його близьких, фракцію, профільний комітет і військових, які бувають на його засіданнях.

Він додав, що нардепка дискредитує його як громадянина і нардепа, та може зашкодити його діловій репутації, а також порушує його право на честь і гідність.

“Процеси будуть публічними , тривалими та цікавими , ну а прізвище мого адвоката Вас приємно здивує. До зустрічі в суді пані Марʼяна”, – резюмував він.

Сама Мар’яна Безугла, коментуючи заяву Федієнка, відповіла коротко: “Суд так суд”.

У зв’язку з поширенням інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури Генеральний прокурор підписав наказ про проведення службового розслідування.

Франческа Іствуд, акторка та телеведуча, дочка легенди кінематографа Клінта Іствуда, була заарештована в Беверлі-Хіллз за підозрою в скоєнні домашнього насильства.

Австралія передасть Україні 49 танків Abrams у межах нового пакета військової допомоги на суму 245 мільйонів доларів.

Дослідники проаналізували результати опитування понад 28 тисяч людей у 23 країнах на чотирьох континентах, щоб підрахувати різницю у споживанні м’яса за гендерною ознакою, та виявили, що чоловіки і жінки їдять різну кількість м’яса, і, незалежно від культурних відмінностей, різниця в раціонах зростає разом з рівнем розвитку країн.

В середу вранці, 16 жовтня, на Волині трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі військового Луцького ТЦК, внаслідок чого загинула жінка літнього віку.