У Повітряних силах повідомили про збиття ще 17 БпЛА, котрими РФ атакувала вночі

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

У Повітряних силах повідомили про збиття решти дронів, якими РФ атакувала цієї ночі.

Загалом з вечора 15 жовтня окупанти запустили по Україні 136 безпілотників. Станом на 7:00 з них 51 було збито, 60 подавлено РЕБ, а два полетіли до РФ.

Відтак у повітряному просторі залишалось понад 20 БпЛА, які продовжували збивати.

Станом на 13:00 дронів у повітряному просторі не спостерігається: силами та засобами ППО збито 17 безпілотників, а ще чотири – локаційно втрачено.

Відтак загалом сьогодні збито 68 БпЛА, 64 локаційно втрачено, два БпЛА повернулись до РФ і ще два – влучили у цілі.

Парламент Естонії визнав масову депортацію кримськотатарського народу з Криму в 1944 році, організовану радянською владою, геноцидом.

Американський актор Сильвестр Сталлоне анонсував майбутній приквел культової спортивної драми “Роккі”.

У Міноборони поінформували, що відтепер медична допомога на полі бою надаватиметься з урахуванням реального польового досвіду українських військових медиків і напрацювань партнерів з НАТО.

Будинок моди Prada спільно з космічною компанією Axiom Space представив дизайн скафандрів для майбутньої місії NASA Artemis III на Місяць. Скафандри, виконані переважно в білому кольорі, мають обрізаний торс і сірі вставки на ліктях та колінах. 

Острів Пасхи, що в Тихому океані, оточили пластикові відходи. За інформацією місцевої адміністрації, на острові накопичується приблизно в 50 разів більше пластику та мікропластику, ніж на узбережжі Чилі.