У Молдові знайшли уламки ракети поблизу кордону

Джерело: Прикордонна поліція Молдови, NewsMaker

На півночі Молдови, поблизу кордону з Україною, виявили, ймовірно, уламки ракети.

Молдовські прикордонники повідомили, що металеві уламки знайшли мешканці Окницького району вранці 16 жовтня, за 4 км від кордону з Україною, поблизу села Ленкеуці.

На місце виїхали поліція та прокуратура. У комюніке румунською знайдене позначено як “proiectil”, тобто снаряд. Водночас місцеве ЗМІ NewsMaker назвало їх уламками ракети.

Інформації про тип об’єкта та час його падіння поки що немає. Після атак РФ на Україну в Молдові вже неодноразово знаходили уламки ракет і збитих “Шахедів”.

Нещодавно вдалося успішно евакуювати двох жінок з тимчасово окупованих територій.

Німецький композитор Ганс Циммер, відомий створенням музики для фільмів “Дюна”, “Король Лев”, “Початок”, “Гладіатор”, “Пірати Карибського моря”, підтримав Україну під час свого концерту в Лос-Анджелесі.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга заявив, що російські окупанти готуються завдати удару по українських ядерних об’єктах.

На Торецькому напрямку бійці 12-ої бригади спеціального призначення “Азов” спільно із суміжними підрозділами взяли в полон 17 солдатів російської армії. 

У Московській області невідомий обстріляв автомобіль полковника російської армії Нікіти Клєнкова. Окупант загинув. Тому, хто стріляв, вдалося втекти, його розшукує поліція.