На Волині за участі військового ТЦК сталась смертельна ДТП

Джерело: пресслужба Волинського обласного ТЦК та СП

У середу вранці, 16 жовтня, на Волині трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі військового Луцького ТЦК, внаслідок чого загинула жінка літнього віку.

У військкоматі повідомили, що чоловіка відсторонили від виконання обов’язків на час проведення розслідування.

Наразі встановлюють усі обставини події, триває слідство.

У Волинському ОТЦК та СП також заперечили інформацію ЗМІ про те, що нібито трапилась ще одна ДТП за участі військових, внаслідок якої загинула дитина.

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна закликала президента Володимира Зеленського накласти вето на закон про підвищення військового збору та інших податків. Народна обраниця наголосила, що цей закон порушує Конституцію.

ВПС Німеччини повідомили про літак Іл-20 із вимкненим радіозв’язком і без плану польоту, котрий опинився над міжнародними водами Балтійського моря між німецьким Рюгеном та датським Борнхольмом.

Сьогодні, 16 жовтня, президент США Джо Байден у телефонній розмові з Володимиром Зеленським оголосив про виділення військової допомоги Україні на суму 425 мільйонів доларів.

Канцлер Німеччини на дебатах у Бундестазі 16 жовтня назвав повномасштабну війну Росії проти України “імперіалістичним божевіллям”, тоді як російських військових – “жертвами” цього божевілля.

Рейди військовослужбовців Територіальних центрів комплектування в публічних місцях були ефективними, оскільки після них явка до військкоматів зросла. Про це повідомила офіцерка Київського ТЦК та СП Лариса Козак в етері телемарафону.