У НАТО знають про «план перемоги» України і обговорюють наступні кроки – Рютте

Джерело: Reuters

Генсек НАТО Марк Рютте заявив, що знає деталі “плану перемоги” України і що він спілкується з членами альянсу щодо подальших дій.

Рютте наголосив, що один з пунктів плану – членство України у НАТО – це “незворотній” процес, однак не відповів про терміни вступу.

“НАТО у Вашингтоні вирішило зробити шлях до членства у НАТО для України незворотним шляхом. Ми перебуваємо у тісному контакті з союзниками, з Україною, щоб вирішити, як ми можемо зробити наступні кроки, як це зробити так, щоб це мало успіх”, – сказав Рютте.

Генсек запевнив, що “план перемоги” активно обговорюють і використовують кожну можливість, аби просувати його крок за кроком.

В Україну наближається антициклон, який спричинить заморозки в більшості регіонів країни.

У Великій Британії стартувало публічне розслідування отруєння нервово-паралітичною речовиною “Новічок” британської громадянки Дон Стерджес у 2018 році в місті Еймсбері, що поблизу Солсбері.

З 2017 року хакери з Північної Кореї викрали криптовалюти на суму близько $3 млрд, якими вони фінансують ядерні і ракетні програми КНДР.

Віцепрезидентка Камала Гарріс дала суперечливе інтерв’ю Fox News, де вона наголосила, що її президентство не буде продовженням президентства Джо Байдена.

Поліція Молдови повідомила, що Росія займалась навчанням людей для проведення масових протестів у країні.