На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на «швидку»

Джерело: Херсонська ОВА

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

“Через скидання вибухівки з БпЛА транспортний засіб зазнав пошкоджень. На щастя, медпрацівники не постраждали”, – йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби через російську агресію були поранені троє людей. Російські війська 17 жовтня обстріляли Кізомис, Садове, Придніпровське, Білозерка, Олександрівка, Широка Балка, Станіслав, Берислав, Одрадокам’янка, Нововоронцовка, Новорайськ та місто Херсон.

“Російські військові поцілили в кав’ярню та торгівельний заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 2 приватні будинки. Також окупанти понівечили газопровід, господарчу споруду та приватні автомобілі”, – розповіли в ОВА.

  • Уночі 18 жовтня російські окупаційні війська масовано атакували Україну безпілотниками, загалом випустивши 135 БпЛА.

Центр міжнародних інституційних порівнянь і міграційних досліджень при Інституті Ifo в Мюнхені провів опитування, яке показало, що близько 25% українських біженців у Європі не планують повертатися до України після війни.

Критичні помилки української влади і про те, як міжнародна підтримка допомогла уникнути катастрофи: колишній міністр…

Сьогодні, 18 жовтня, в Україну повернули тіла 501 полеглого українського військового.

Червоний Хрест України повідомив про активність шахраїв в інтернеті, які пропонують за гроші забрати тіла військовослужбовців з територій, що не підконтрольні уряду України.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.