Кампанія Гарріс купила фільтри у Snapchat, щоб отримати прихильність молоді на виборах

Джерело: Variety, Національний комітет Демократичної партії США

Співачка Тейлор Свіфт повертається в тур цими вихідними, і команда Камали Гарріс користується нагодою, щоб нагадати її шанувальникам про необхідність голосувати.

Національний комітет Демократичної партії купив фільтри у соцмережі Snapchat на тему Тейлор Свіфт. Вони дозволяють користувачам заявити, що вони “безстрашні” щодо однієї з кількох тем кампанії Харріс (зокрема, йдеться про репродуктивні права, демократію, кліматичні дії та списання боргів за студентськими кредитами).

Джерело: Національний комітет Демократичної партії США

Свіфт, ймовірно, є найвідомішою прихильницею Гарріс, але вона не бере участі в передвиборчих заходах кандидатки в президенти. Тож кампанія самотужки хоче закликати фанатів співачки голосувати.

Цими вихідними Свіфт має три концерти у Маямі. Демократи оплатили білборди по всьому Маямі, а також мобільний білборд на човні біля стадіону, і все це з прив’язкою до Свіфт. Все це, щоб нагадати прихильникам співачки про необхідність проголосувати.

Джерело: Національний комітет Демократичної партії США

Фільтр у Snapchat – новітній інструмент агітації за участь у голосуванні, який закликає користувачів ділитися своєю підтримкою Свіфт і Гарріс з друзями.

“Ці вибори визначать майбутнє молодих виборців – від списання боргів за студентські позики та економічних можливостей – до того, чи матимуть вони менше прав, ніж їхні бабусі. Демократи звертаються до молодих виборців, де б вони не були, від концертних майданчиків до платформ соціальних мереж, щоб переконатися, що у них є ресурси, необхідні для того, щоб віддати свій голос”, – сказала Розмарі Беглін, директорка з комунікацій Демократичної партії США.

Член Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони Геннадій Кривошея повідомив, що в м’ясі, яке постачають українським військовослужбовцям, виявили голки. 

Національна комісія охорони здоров’я Китаю (NHC) опитує тисячі людей, щоб зрозуміти фактори, що впливають на їхнє ставлення до дітонародження та “страх мати дітей”, оскільки влада намагається підвищити низьку народжуваність.

Сьогодні, 18 жовтня, Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю українським журналістам, в якому розповів про “план перемоги”, мобілізацію, ядерну зброю та результати переговорів з союзниками.

Наступного тижня демократка Камала Гарріс вперше проведе передвиборчу кампанію з Бараком і Мішель Обамою на окремих заходах, повідомив високопоставлений представник кампанії.

Бразилійський футболіст та захисник донецького “Шахтаря” Вінісіус Тобіас набив тату на честь новонародженої доньки, однак після тесту ДНК виявив, що він не є батьком.