У Трампа посеред промови на мітингу зламався мікрофон на 20 хвилин

Джерело: The Hill

На мітингу в Детройті 18 жовтня кандидат у президенти США Дональд Трамп на 20 хвилин залишився без мікрофона.

На заході в п’ятницю Трамп говорив про свою тарифну політику, збираючись назвати її “найкрасивішим словом у словнику”, коли мікрофон вимкнувся. Хтось дав колишньому президенту інший мікрофон, щоб він спробував, але і він не спрацював.

Натовп залишався веселим під час антракту, поки Трамп ходив по сцені, час від часу скандуючи і чекаючи, коли мітинг відновиться.

Коли звук відновився, він заявив, що не заплатить орендодавцю обладнання через цю ситуацію.

“Тепер я не буду оплачувати рахунок цій дурнуватій компанії, яка дала в оренду нам це лайно”.

“Якщо це станеться знову, я подам до суду на цю компанію”, – додав він пізніше.

Трамп раніше обіцяв не платити компаніям за технічні проблеми на мітингах, зокрема у червні, коли виникла проблема з телесуфлером у Лас-Вегасі. Сотні підрядників, які працювали з ним до виборів 2016 року, заявили, що Трамп не розраховувався з ними роками.

  • Дональд Трамп і його штаб розгорнули агресивну кампанію проти перевірки наведених у його заявах фактів, щоб змусити телемережі, видання та журналістські організації відмовитися від цієї практики, якщо вони хочуть далі взаємодіяти з ним.
  • Кандидатка на посаду президента США від Демократичної партії Камала Гарріс розкритикувала свого суперника-республіканця Дональда Трампа за приховування інформації про стан його здоров’я.
  • Після поширення дезінформації про начебто “поїдання” мігрантами в США домашніх тварин, кандидат на президентську посаду від республіканців Дональд Трамп знову вдається до поширення неправдивих заяв про “венесуельські банди”, які нібито захопили будинки в штаті Колорадо.

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро під час конференції у Києві заявив, що залучення військ Північної Кореї для вторгнення Росії в Україну було б серйозною ескалацією війни.

У ніч з 19 на 20 жовтня “ПриватБанк” проведе планові регламентні роботи своїх систем.

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та міністерка юстиції України Ольга Стефанішина прокоментувала рейди ТЦК після концертів та в ресторанах.

Помер Філіп Зімбардо, психолог, що провів “Стенфордський тюремний експеримент”, що мав на меті дослідити психологічний досвід ув’язнення. Йому був 91 рік.

Станом на 16:00 суботи, 19 жовтня, від початку доби на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог особливо активний на Курахівському, Куп’янському та Покровському напрямках.