Ненависть до влади Зеленського більша, ніж була до Кучми чи Януковича – Володимир Омелян

Колишній міністр інфраструктури, а нині – військовий, Володимир Омелян в інтерв’ю Буквам розповів, що ненависть до влади Зеленського нині більша, ніж була до Кучми чи Януковича в часи їх президентства.

Військовий переконаний, що керівництво країни відірване від людей і реальної ситуації в країні.

“Вони все ще сподіваються, що ці кліпові мислення, що сьогодні в нас одна проблема, ми не реагуємо, завтра інша проблема, забуваємо про попереднє, воно спрацює… воно більше не працює! Бо стільки емоцій негативних щодо нинішньої влади, як з боку звичайних людей, які в тому числі і голосували за них, з боку бізнесу, культурних діячів, медіа, я ще не зустрічав ніколи. Я добре пам’ятаю часи Кучми, я добре пам’ятаю часи Януковича, але таку ненависть я бачу вперше”, – каже він.

На думку Омеляна, єдиний шанс потрапити в команду Зеленського – це не створювати йому конкуренцію, не критикувати та не мати власних амбіцій.

“І багато в чому проблеми окремих керівників силових відомств пов’язані з їх надмірною публічністю та популярністю. І це стосується так само багатьох членів уряду, зокрема, хрестоматійний приклад міністра цифрової трансформації Федоріва, який просто був змушений на певному етапі відійти в тінь, бо його публічність надміру дратувала Банкову”, – розповів він.

Повну версію інтерв’ю можна прочитати ТУТ.

Помер Філіп Зімбардо, психолог, що провів “Стенфордський тюремний експеримент”, що мав на меті дослідити психологічний досвід ув’язнення. Йому був 91 рік.

Станом на 16:00 суботи, 19 жовтня, від початку доби на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог особливо активний на Курахівському, Куп’янському та Покровському напрямках. 

Лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко в ефірі телеканалу “Прямий” розповів про детальні кроки, які потрібно зробити, аби забезпечити перемогу України. 

Від початку повномасштабного вторгнення понад 100 тис. українських військовослужбовців пройшли підготовку в країнах-партнерах.

Нідерландська компанія DeltaQuad постачатиме Україні сучасні безпілотники ISR (Intelligence, Surveillance & Reconnaissance) на 42,6 млн євро.