Принц Гаррі і Меган Маркл переживають «кризу в стосунках» – ЗМІ

Джерело: RadarOnline, посилаючись інсайдерів.

Принц Гаррі та його дружина герцогиня Сассекська Меган Маркл опинилися за крок від розлучення. Вони вирішили “взяти паузу” та тимчасово пожити окремо.

Як розповіли близькі до подружжя анонімні джерела, Гаррі та Меган все ще сподіваються зберегти шлюб. Проте постійні скандали навколо їхньої родини стали причиною “драми”.

“Герцог і герцогиня Сассекські були змучені негативною реакцією громадськості, невдалими діловими угодами і публічними сварками зі своїми близькими”, – йдеться у повідомленні.

За даними ЗМІ, подружжя намагається встановити причину своїх проблем. Однією з них може бути те, що принц Гаррі “не гармонією зі світом своєї дружини”, вважають анонімні джерела.

Як пояснили у виданні, відносини пари часто стикалися з “провалами”. Британська преса “напала” на Маркл і онука Єлизавети II: їх постійно обговорюють у негативному контексті. На тлі цього подружжя втрачає можливість реалізувати свої проєкти.

“Гаррі планує поїздку до Африки, де буде працювати над зйомками документального фільму, в якому, до речі, не задіяна його дружина. За словами джерела, майбутня поїздка може бути саме тим, що потрібно Гаррі, оскільки він вважає континент своїм “другим домом” і місцем, де він відчуває себе справжнім”, – мовиться у виданні.

На тлі цих “скандалів” інсайдери стверджують, що Маркл знайшла нового агента, який обіцяє їй мільйони. Герцогиня Сассекська не втрачає надій і хоче розвивати власний бренд.

“Сассекські перебувають під відчутним фінансовим тиском. Їм потрібно заплатити за свій розкішний спосіб життя в Каліфорнії, у них величезні витрати на безпеку. Цей стрес у поєднанні з їх емоційними проблемами, ймовірно, перетворив життя на справжнє пекло. Ми сподіваємося, що час, проведений в розлуці на різних континентах, допоможе їм знайти все, що їм потрібно, щоб рухатися далі”, – зауважили у ЗМІ.

Будівництво кілометрової вежі Джидда в Саудівській Аравії, яка після завершення стане найвищим хмарочосом у світі, відновилося майже через сім років після зупинку робіт через антикорупційну чистку по всьому королівству.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, в неділю, 6 жовтня, майже всю Україну накриє циклон Finny.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.

Правоохоронці повідомили, що інформація про небезпечний тренд “хаффінг”, або ж “хромування” та “хромінг” серед дітей в Україні не відповідає дійсності.