У Сумах унаслідок атаки БпЛА загинуло троє осіб, зокрема дитина

Джерело: Сумська ОВА

Протягом ночі 22 жовтня війська РФ масовано атакували Сумщину безпілотниками. Є влучання та жертви.

Загалом протягом ночі захисники українського неба збили 25 БпЛА над регіоном, та не обійшлось і без влучань.

У Сумах вночі безпілотник поцілив у житлові будинки у приватному секторі: загинуло троє осіб, зокрема дитина.

Вранці ворожі БпЛА знову вдарили в обласному центрі по багатоповерхівці та об’єктах критичної інфраструктури. Деталі цієї атаки встановлюються.

Станом на 7:00 атака триває.

  • Голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що внаслідок ворожого удару 21 жовтня по житловому кварталу у Запоріжжі загинули троє осіб.

В Росії можуть виникнути проблеми з оплатою картами Visa і Mastercard через завершення терміну дії сертифікатів безпеки.

Початковий токсикологічний звіт показав, що в організмі колишнього співака One Direction Ліама Пейна на момент смерті був кокаїн, повідомляє аргентинський посадовець.

Керівницю Миколаївського обласного центру медико-соціальної експертизи викрили на корупційних схемах, пов’язаних з ухиленням від мобілізації. Служба безпеки України під час обшуків у її помешканні та інших адресах виявила понад 450 тисяч доларів готівкою і колекцію ювелірних виробів.

Роль Росії на ринку скрапленого природного газу (СПГ) у Євросоюзі зростає навіть попри те, що блок шукає способи як обмежити російське постачання.

В Х’юстоні (штат Техас, США) гелікоптер врізався в радіовежу й розбився, внаслідок чого загинули четверо людей на борту, в тому числі дитина.