Папуга ексарбітра з Іспанії заспівав гімн «Реала» в прямому ефірі

Джерело: El Chiringuito TV

В прямому ефірі папуга колишнього судді з Іспанії Пахареса Паса почав наспівувати гімн мадридського “Реала”.

В ефірі було кілька гостей й раптом папуга неочікувано почав наспівувати гімн. Ексарбітр намагався зупинити птаха, але той продовжував співати.

Тоді ведучий спитав Пахареса: “Ти розмовляєш сам із собою?”, а потім зрозумів, що це папуга, що розсмішило учасників студії.

@elchiringuitotv

🦜 El loro de Pajares Paz, exárbitro de Primera División, cantando el HIMNO del REAL MADRID. Las caras de plató hablan por sí solas: #deportesentiktok #tiktokfootballacademy #elchiringuitotv

♬ sonido original – El Chiringuito TV

Народна депутатка 9-го скликання Юлія Яцик повідомила, що військовослужбовців, які хотіли приєднатися до 67-ої ОМБр, направили в іншу бригаду й на інші посади, без права вибору.

Питання цивільних заручників залишається не менш актуальним, аніж питання військовополонених. Адже кількість цивільних у полоні…

На Харківщині через безпекову ситуацію влада погодила рішення про примусову евакуацію дітей з їхніми родинами із селища Борова.

Гомельський обласний суд засудив громадян України Сергія Кабарчука та його сина Павла до 20 років ув’язнення у виправній колонії посиленого режиму. Також їм призначено штраф у 28 тисяч білоруських рублів (350 тис. грн).

Режисер драми “Втеча з Шоушенка”, триразовий номінант на “Оскар” Френк Дарабонт повернувся до роботи після 11-річної паузи в кар’єрі. Зокрема він працюватиме над зйомкою двох епізодів нового сезону серіалу “Дивні дива”.