Влітку 2025 року розпочнуть зйомки фільму «Людина-павук 4» — Том Голланд

Джерело: Variety

Зйомки фільму “Людина-павук 4” із Томом Голландом мають розпочатися влітку 2025 року. Актор поділився цим під час свого виступу на шоу “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

За словами Голланда, підготовку до зйомок вже майже завершено.

“Наступного літа ми починаємо зйомки. Усе готово – ми майже на місці, – сказав Голланд. – Надзвичайно захоплююче. Я не можу дочекатися!”

Варто зазначити, що у попередньому фільмі, “Людина-павук: Дороги немає”, випущеному у 2021 році, Голланд об’єднався з акторами Тобі Магвайром і Ендрю Гарфілдом, які раніше грали цього персонажа. Холланд розповів, що зйомки з Магвайром і Гарфілдом стали важливою подією в його кар’єрі.

Ще актор поділився, що нещодавно разом із колегою по фільму Зендаєю прочитав чернетку сценарію четвертої частини, зазначивши, що сценарій потребує певних доопрацювань, але письменники працюють над його вдосконаленням.

23 жовтня Головний центр спеціального контролю зареєстрував землетрус в районі селища Ломачинці, Дністровського району, Чернівецької області магнітудою 3,1 на глибині трьох кілометрів.

На саміті БРІКС голова КНР Сі Цзіньпін відмовився від російського автопрому, віддавши перевагу китайському лімузину преміум-класу.

Авіакомпанія British Airways заявила, що зупиняє польоти до Тель-Авіва до кінця березня 2025 року на тлі посилення бойових дій між Ізраїлем та “Хезболлою” на півдні Лівану, а також через зростання напруженості на Близькому Сході.

23 жовтня Рада Європейського Союзу остаточно схвалила виділення Україні кредиту у 35 мільярдів євро коштом відсотків від заморожених російських активів.

Меган Л. Гарсія з Орландо, штат Флорида, подала судовий позов проти розробника платформи Character.ai, звинувативши компанію у смерті свого 14-річного сина Сьюелла.