Найближчими днями в Україні буде суха погода: прогноз від Діденко

Джерело: Наталка Діденко у Telegram

В Україні прогноз погоди на найближчі дні передбачає антициклон, що забезпечить суху погоду. Вночі буде прохолодно, а вдень – комфортно за умови відповідного одягу.

Завтра можливі невеликі дощі у східних областях через близькість атмосферного фронту.

Також у неділю відбудеться перехід на зимовий час.

Загалом наступні дні будуть сухими з періодичними хмарами або туманами, однак сонце час від часу виглядатиме. Температура залишиться стабільною, без значних коливань, а дощі не передбачаються.

Фото: Наталка Діденко

Глава Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив про можливий перегляд питання стосовно постачання Україні летального озброєння у відповідь на військову співпрацю між Росією і Північною Кореєю.

Практика засудження українських полонених в Росії стала цілком звичною за майже три роки повномасштабної війни….

Генеральний секретар Організації об’єднаних націй (ООН) Антоніу Гутерреш сьогодні, 24 жовтня, в День ООН, виступив на саміті БРІКС у російській Казані. У своїй промові він закликав до “справедливого миру”.

Фінська компанія Nokia Oyj планує скоротити майже дві тисячі робочих місць у Китаї в межах масштабної програми скорочення витрат.

У Міноборони встановили нові вимоги до контролю за якістю предметів речового забезпечення Збройних сил України за запитом військовослужбовців. Новий стандарт контролю якості речового забезпечення військових, який розробило Центральне управління контролю якості Міноборони, набув чинності цього місяця.