У Києві зросла кількість поранених унаслідок влучання «шахеда» у багатоповерхівку

Джерело: КМВА

Увечері 25 жовтня під час атаки БпЛА на Київ один з “шахедів” влетів у столичну багатоповерхівку. Є жертва та поранені.

За оновленими даними, внаслідок цієї атаки загинула одна людина, ще шестеро – поранені. Одного пораненого госпіталізовано, інші отримали медичну допомогу на місці.

Як відомо, напередодні під час атаки безпілотників, “шахед” поцілив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі столиці.

БпЛА вдарив у верхні поверхи, внаслідок чого пошкоджень зазнали квартири з 14 по 21 поверхи, на 20 поверсі виникла пожежа.

З будинку евакуювали понад сотню осіб.

Унаслідок ракетного удару РФ по Дніпру 25 жовтня загинуло четверо осіб, серед яких дружина та донька поліціянта.

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький заперечив, що взимку вартість картоплі сягне 50 гривень за кілограм.

У Херсонській області через російські обстріли протягом минулої доби загинули троє людей, семеро поранено, серед них одна дитина.

“Нашу Рябу” звинувачують в крадіжці ідеї Vandog Agency. Компанія зняла рекламу, схожу до запропонованої агенцією, хоч раніше відкинула ідею як “занадто традиційну”.

26-річного мешканця Північної Ірландії Александра Маккартні засудили до довічного ув’язнення з мінімальним терміном у 20 років за жорстоке сексуальне насилля щодо дітей в інтернеті та ненавмисне вбивство 12-річної дівчинки.