В Дніпрі зросла кількість загиблих: з-під завалів дістали тіло чоловіка

Джерело: Сергій Лисак

Рятувальники у Дніпрі дістали з-під завалів тіло чоловіка. Кількість загиблих унаслідок російського обстрілу збільшилась до п’яти.

Раніше у МВС повідомляли, що серед загиблих — дружина та донька поліціянта, молодшу доньку слідчого вдалося врятувати.

В обласній адміністрації повідомляли, що постраждала 21 людина, з них 7 — у лікарні. Зокрема 17-річний хлопець перебуває у важкому стані.

Удар по місту Дніпро

Пізно ввечері 25 жовтня російські окупанти атакували ракетами Дніпро. Як наслідок – є загиблі та поранені, зокрема діти.

Унаслідок атаки завдано руйнувань на кількох локаціях Дніпра.

Зокрема росіяни знищили житлову двоповерхівку та гараж, пошкодили 13 багатоквартирних будинків і два приватні, а також 30 автівок та корпуси медзакладу.

Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

  •  У Києві внаслідок удару БпЛА по багатоповерхівці загинула 14-річна дівчинка, шестеро осіб поранені.
  • У Херсонській області через російські обстріли протягом минулої доби загинули троє людей, семеро поранено, серед них одна дитина.

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.

В суботу, 26 жовтня, у вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія далі налаштована на агресію й залучає до війни Північну Корею.

В Дніпрі завершено пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару по місту 25 жовтня.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Станом на 16:00 суботи, з початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 90.