Низку областей накриють дощі: прогноз погоди на 23 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 23 липня, у деяких регіонах України очікуються опади у вигляді дощу, місцями – з грозами.

Уночі на Лівобережжі, вдень на сході та південному сході країни прогнозуються невеликі, місцями помірні дощі, подекуди грози. На решті території без опадів. Вітер буде переважно північно-західний, 5-10 м/с.
Температура повітря вночі дорівнюватиме 12-17°, на півдні та південному сході країни – 18-23°; вдень – 22-27°, у південній частині до – 30°.
У Києві сьогодні очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише в першу половину ночі місцями по області невеликий дощ. Вітер прогнозується північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі – 12-17°, вдень – 22-27°. У столиці – вночі очікується 14-16°, вдень – 22-24°.

Фото: Укргідрометцентр

Згідно з першими результатами інструментально-лабораторних досліджень, які були проведені спеціалістами Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, у ґрунтах на деокупованих територіях Миколаївщини виявили підвищений вміст важких металів (миш’яку, свинцю, міді, цинку) та залишків вибухових речовин. 

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш прибув із неанонсованим візитом до російської Казані у день початку триденного саміту країн БРІКС.

У США помер очільник організації FETÖ Фетхуллах Гюлен, екстрадиції якого Туреччина вимагала від США через нібито його причетність до спроби державного перевороту 15 липня 2016 року.

Російське МЗС викликало посла Німеччини Олександра Ламбсдорфа, якому висловили протест через створення регіонального штабу морського командування НАТО у східнонімецькому місті Росток.

Вдова російського опозиціонера Олексія Навального Юлія заявила, що планує бути кандидатом на президентських виборах у Росії після режиму Володимира Путіна.