В Чорному морі ворог наростив корабельне угруповання – ОК «Південь»

Повідомляє Оперативне командування “Південь” в Facebook

Відомо, що в Чорному морі ворог наростив корабельне угруповання до 20 одиниць.

22 липня ворог вивів на бойове чергування підводний ракетоносій, спорядження якого до 4 ракети типу “Калібр”.

“Ближче до ночі, цілком очікуване нарощування напруження. Ніякої паніки! Головне – розуміння: сигнали повітряної тривоги обов’язкові для виконання. Не нехтуйте власною безпекою, переходьте в укриття”, – зазначено в повідомленні.

Міністерство внутрішніх справ Естонії днями визнало недостатніми зміни, котрі внесла Естонська православна церква Московського патріархату до свого статуту для розриву зв’язків з Москвою.

Західні дипломати та частина українських посадовців вважають, що найімовірнішим компромісом для завершення війни, Росія збереже контроль над окупованими територіями, а Київ набуде членства в НАТО та гарантій безпеки від альянсу.

Голова ОВА Артем Лисогор повідомив, що на ТОТ Луганщини росіяни вирішили повернутися до радянської практики та запровадили патрулювання вулиць так званими “народними дружинами”.

Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов закінчив роботу у США та повертається до Москви. 

Лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко під час поїздки на південний напрямок передав у підрозділ 126-ї окремої бригади ТрО партію FPV-дронів, а також купольний РЕБ, детектори дронів “Ванільний цукорок” та “Мавіки”.