У МВС розповіли про загиблого в Одесі внаслідок російського обстрілу

Джерело: міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Внаслідок російського масованого удару у ніч на 23 липня в Одесі загинув чоловік 1974 року народження. Його посікло осколками.

“Одеса. Росія жорстоко знищує не просто пам’ятки архітектури, а зосередження духу колоритного міста з багатостолітньою історією”, — заявив Клименко.

Внаслідок атаки постраждало 22 людини, серед них четверо дітей: 11, 12 років і двоє 17-ти річних.

Фото: Головне управління ДСНС України в Одеській області

За даними оперативного командування “Південь”, під час ракетної атаки росіяни завдали удару п’ятьма видами ракет всіх видів базування: “Калібри”, “Онікси”, Х-22, “Іскандер-К” і балістичні “Іскандер-М”.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.