У мережі з’явився тизер спінофу «Хлопаків» під назвою Gen V

Джерело: Hypebeast

Стрімінговий сервіс Amazon’s Prime Video представив тизер-трейлер свого майбутнього спінофу до серіалу “Хлопаки”. Новий проєкт отримав назву Gen V.

Основні події серіалу відбуватимуться у вигаданому коледжі для підлітків-супергероїв Godolkin University School of Crimefighting, який належить корпорації Vought International. У центрі сюжету – заклиначка крові Марі Моро, яка прагне стати новою учасницею легендарної “Сімки”.

“Це частково – студентське шоу, частково “Голодні ігри”, – розповіли автори серіалу.

Головні ролі в серіалі виконають зірки “Моторошних пригод Сабріни” Джез Сінклер і Чанс Пердомо, а також Ліззі Бродвей з “Американський пиріг представляє: Правила для дівчаток”, Шеллі Конн з “Бріджертонів”, Патрік Шварценеггер та інші.

Як відомо, одним із виконавчих продюсерів серіалу “Gen V” виступив Ерік Кріпке, який також працював над основним серіалом “Хлопаки”, а до цього здобув популярність завдяки шоу “Надприродне”.

Прем’єра Gen V запланована на 23 вересня. Перший сезон шоу налічуватиме вісім епізодів, перші три з яких вийдуть одночасно, а решта п’ять будуть з’являтися по одному раз на тиждень.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.