TikTok планує запустити програму для доставки товарів – Reuters

Джерело: Reuters

TikTok має намір запустити програму електронної комерції, щоб допомогти китайським торговцям продавати товари по всьому світу.

Як повідомляється, запуск нової програми запланований на серпень. Спочатку TikTok офіційно розгорне її для споживачів у Сполучених Штатах.

За словами співрозмовників видання, прагнучи повторити успіх торгових платформ, таких як Shein і PDD Holdings (PDD.O) Temu в США, китайська платформа для коротких відео пропонуватиме набір послуг, починаючи від зберігання до постачання для продавців у Китаї.

Програма, що отримала назву TikTok “Повний сервіс”, вже проходить випробування. Як йдеться в матеріалі, завдяки програмі повного обслуговування торговцям в Китаї буде простіше продавати товари в США, оскільки TikTok допоможе їм в таких сферах, як митне оформлення, складування та логістика.

Натомість на відміну від Amazon (AMZN.O), який зараз продає багато товарів під брендом Amazon на своїй платформі, TikTok нині не планує продавати власну продукцію.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.