Гурт «Друга ріка» спільно з БФ передав спецпідрозділу розвідки понад 1,8 млн грн

Джерело: Головне управлення розвідки Міноборони.

Благодійний Фонд Діани Подолянчук і гурт “Друга ріка” передали спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України понад 1,8 мільйона гривень.

Музиканти зібрали кошти для воєнних розвідників під час благодійного концертного туру в Європі. Виступи організувала команда SIVAK.Concert agency.

Фото: Головне управлення розвідки Міноборони

Під час виступів гурту відвідувачі могли взяти участь у благодійному аукціоні, де розігрували патріотичні картини, брелки з ракетою “Калібр”, сувеніри з танку Т80, гітари, укулеле тощо.

Спецпризначенці ГУР МО України у відповідь вручили музикантам “Другої ріки” підписаний воїнами державний прапор та сувенір від української воєнної розвідки.

Фото: Головне управлення розвідки Міноборони

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.