Жінку, яка після виграшу у лотерею $1,3 млн подала на розлучення, зобов’язали віддати джекпот ексчоловіку

Джерело: LAD bible.

У США жінку, яка після виграшу у лотерею 1,3 мільйона доларів подала на розлучення, зобов’язали виплатити ексчоловіку суму, яка становить вартість призу.

Уродженка Каліфорнії Деніз Россі подала на розлучення зі своїм чоловіком Томасом через 11 днів після великого виграшу в лотерею США у розмірі 1,3 мільйона доларів. У шлюбі пара була 25 років. Виграш Деніз вирішила приховати від свого тодішнього чоловіка Томаса.

Однак Томас дізнався про перемогу в лотереї через кілька років після їхнього розлучення в 1996 році, коли отримав листа від компанії, яка виплачувала одноразові перекази за виграш, адресований його колишній дружині Деніз.

У листі мовилося про те, що вони “допомогли сотням переможців лотереї, як-от вона (ред. – Деніз), по всій країні отримати одноразову виплату в розмірі поточної вартості майбутніх щорічних лотерейних платежів”. Тоді ж чоловік вирішив передати цю інформацію до суду.

Відтак суд дізнався, що Деніз надіслала оригінал чека на адресу своєї матері, приховавши інформацію від свого чоловіка та, що важливо, від суду щодо розлучення.

Пояснюючи причину розлучення після перемоги в лотереї, жінка заявила, що вона “хотіла позбутися цих стосунків протягом багатьох років”.

Натомість Томас стверджував, що він був “збентежений” таким рішенням. “Вона хотіла, щоб я дуже швидко виїхав з дому. Це не було схоже на неї “, – розповів Томас журналу People у 2004 році.

За кілька днів після виявлення інкримінуючого листа Томас домігся судової заборони та звернувся до суду, де суддя ухвалив, що його ексдружина порушила закони, які стосуються розкриття інформації про активи та кошти, і діяла обманним шляхом або зі злим умислом.

Деніз, якій на той момент було 49 років, зобов’язали виплатити колишньому чоловікові, якому тоді було 65 років, 20 щорічних платежів по 66 800 доларів США, що становить вартість усього виграшу.

Адвокат Деніз, Конноллі Ойлер, заявив, що вона могла б зберегти виграш, якби чесно про нього розповіла.

“Я міг би успішно довести, що це була її окрема власність. Або ми могли б посперечатися, і ми прийшли б до певного врегулювання. Але суддя розлютився і віддав усе йому”, – сказав адвокат Деніз.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.