Зірки HGTV перетворили дім на будинок Барбі (фото до та після)

Джерело: Insider

Серіал “Barbie Dreamhouse Challenge”, який веде Ешлі Грем, зараз транслюється на HGTV. У ньому зірки HGTV – і одна зірка Food Network – змагаються одне з одним, щоб перетворити дім у Південній Каліфорнії на реальну версію будинку Барбі. 

Дизайнери змагаються в командах по двоє. Той, хто переможе, залишиться в готовому будинку. Кожній команді призначено ділянку будинку для ремонту, а також десятиріччя, котрим їх дизайн повинен надихатись. 

У команд був лише один тиждень, щоб завершити ремонт.

Єгипт Шеррод і Майк Джексон мали відремонтувати передпокій, вітальню та їдальню будинку з урахуванням естетики 1990-х років.

Тим часом Жасмін Рот і Антоніо Лофасо отримали завдання перетворити кухню і сімейну кімнату в стилі 1960-х років. 

Шеррод і Джексон наповнили кімнату яскравими кольорами та намалювали зигзаги на каміні, щоб відчути 90-ті. У кімнаті також був ліфт для Барбі.

Шеррод і Джексон пофарбували сходи в яскраво-рожевий колір із жовтими поручнями, а також використали фіолетову та синю фарби нагорі.

Дизайнери розмістили логотип Барбі на табличці на стіні та наповнили кімнату меблями в стилі ретро, ​​включаючи вигнутий джинсовий диван, який був популярний в 1990-х.

Шеррод і Джексон використовували різні шари підноса, щоб створити ефект веселки. Вони також пофарбували стіни їдальні в рожевий колір, тому вона підходить для Барбі.

Акрилові меблі кімнати та візерунчасті килими відповідають темі 90-х. Рот і Лофасо також видалили стіну, що відокремлювала їдальню від кухні, завдяки чому кімната стала більшою.

Переходимо до команди 1960-х років. До того, як Лофасо і Рот працювали над цим, кухня мала застарілий вигляд, включаючи дерев’яні шафи.

Дизайнери оздобили кухню блідо-рожевими кольорами та встановили ретро-жовту техніку, що передає атмосферу 60-х. Вбудовані стелажі одночасно служили таємним входом в комору.

Дизайнери зробили кімнату яскравою завдяки жовтим стінам, вкритим рожево-білим горошком. Усі меблі мають вигляд середини століття, що пасувало до простору, натхненного 1960-ми роками.

Рот і Лофасо зробили камін центральним елементом кімнати, розмістивши навколо нього дерев’яні панелі та золоті акценти. Вони також додали копію оригінального дивана Барбі 1962 року.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.