Відвідувачка, в яку Cardi B жбурнула мікрофон, була не тією людиною, яка кинула у неї напій

Джерело: Insider

Відвідувачка концерту, яку реперка Cardi B вдарила мікрофоном повідомила поліції, що навіть не вона кинула напій в зірку.

На відео інциденту, яке поширилося в соціальних мережах, видно, як хтось з глядачів кидає напій у Cardi B, а вона у відповідь кинула мікрофон у бік цієї людини.

Жінка повідомила владі, що “відчуває біль через цей інцидент” і планує отримати медичну допомогу, коли повернеться додому, згідно зі звітом поліції, в якому Cardi B вказана як єдина підозрювана. 

Вона додала, що в цей час вона записувала на свій мобільний телефон і що запис зафіксував інцидент. 

Столична поліція Лас-Вегаса повідомила, що Cardi B не пред’являть жодних звинувачень у зв’язку з інцидентом. 

“Після ретельного розгляду цієї справи та консультацій з окружною прокуратурою округу Кларк цю справу було закрито через недостатність доказів”, — йдеться в заяві департаменту поліції, додаючи, що “жодних звинувачень не буде висунуто щодо цього інциденту”.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.