Брітні Спірс і її чоловік Сем Асгарі розлучилися

Джерело: Sky News

Чоловік американської співачки Брітні Спірс, Сем Асгарі подав на розлучення і пара розлучилась після трохи більше як рік шлюбу.

Брітні Спірс і Сем Асгарі одружилися на зірковій церемонії в будинку американської співачки в Лос-Анджелесі в червні 2022 року.

На їхньому весіллі були присутні відомі знаменитості, включаючи Дрю Беррімор, Селену Гомес, Мадонну та Періс Хілтон.

У травні минулого року пара повідомила, що у Спірс стався викидень.

У дописі в Instagram попзірка написала, що втратила свою “диво-дитину на ранніх термінах вагітності”.

Нещодавно Асгарі подав на розлучення та переїхав зі спільного дому пари у своє житло.

“Вони розлучені і це найкраще для Брітні”, – повідомило NBC News.

Спірс опублікувала фотографію в Instagram, на якій вона катається на коні на пляжі, після того, як кілька американських видань повідомили про їхнє розлучення.

Фото: Брітні Спірс в Instagram

У дописі в Instagram співачка написала: 

“Скоро купити коня! Так багато варіантів, що важко! Я не можу прийняти рішення. Чи варто мені приєднатися до товариства й одягнути рожевий ковбойський капелюх?”

В іспанській Барселоні відбулася велика акція протесту проти масового туризму та його згубного впливу на місто. Під гаслом “Досить! Обмежмо туризм” близько 2800 осіб пройшли маршем вздовж набережної, закликаючи до нової економічної моделі. Вони закликають б зменшила кількість туристів, що приїжджають до міста щороку.

Глава МВС Ігор Клименко повідомив, що у Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами.

У Донецькій області на Покровському напрямку воїни-зенітники окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили російський Су-25.

В Євросоюзі заявили, що участь прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана у неформальному саміті Організації тюркських держав у Шуші відбулася за межами блоку. Його дії стосувалися виключно двосторонніх відносин між Угорщиною та цією організацією. 

В Україні вдруге за день продовжили скасування графіків відключення електроенергії. За новою вказівкою “Укренерго” світло не вимикатимуть по всій території держави до 17:00.