Уночі росіяни атакували Україну 17 ударними БпЛА: більшість з них було збито

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Вночі 19 серпня російські окупаційні війська вчергове атакували Україну ударними безпілотниками. Загалом було випущено 17 БпЛА, з яких силами ППО збито 15.

Ударні БпЛА “Shahed-136/131” окупанти випустили з північного напрямку, з району Курська.

Ворожі дрони летіли на центральні, північні та західні області України: тут працювала протиповітряна оборона, загалом знищивши 15 безпілотників.

Окрім цього за минулу добу 18 серпня 2023 року протиповітряній обороні вдалось знищити 6 безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня різних типів та один ударний типу “Ланцет”.

Авіація Повітряних Сил за минулу добу завдала понад 10 групових ударів по об’єктах, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.