У соцмережі X зникне функція блокування користувачів – Маск

Джерело: Ілон Маск/X

Власник соцмережі X, більш відомої як Twitter, Ілон Маск заявив, що на платформі більше не буде функції, яка дозволяла блокувати інших користувачів.

“Блокування буде видалено як функцію, за винятком у приватних повідомленнях”, – відповів Маск на запитання користувача соцмережі.

Водночас він додав, що блокувати інших “немає сенсу”.

Як альтернативу Маск запропонував користувачам X використовувати функцію “вимкнення звуку”.

Натомість видання Variety зауважило, що кнопка “вимкнення звуку” в соціальній мережі просто видаляє дописи облікового запису з хронології користувачів, не скасовуючи підписки та не блокуючи цей акаунт. Тоді як блокування облікового запису не дозволяє іншому акаунту переглядати ваші загальнодоступні дописи на X.

Так, якщо ви “вимкнете звук” облікового запису в X, цей акаунт все ще матиме можливість відповідати на ваші загальнодоступні публікації.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.