Акторка Мішель Пфайффер підтримала «тренд природної краси», виклавши фото без макіяжу

Джерело: Vogue

З нагоди того, що кількість підписників Мішель Пфайффер у соцмережі Instagram сягнула позначки у три мільйони, 65-річна акторка виклала селфі без макіяжу.

Фото: michellepfeifferofficial

“Три мільйони підписників! Дякую, що зависаєте тут зі мною”, – підписала вона фото.

ДОВІДКОВО. Мішель Марі Пфайффер – американська акторка, продюсерка та підприємиця. Триразова номінантка премії “Оскар” (1988, 1989, 1992). Лауреатка премій “Золотий глобус” (1990) та БАФТА (1990). популярність здобула в середині 1980-х років, після зйомок у фільмах “Леді-яструб” та “Іствікські відьми”. Спочатку саме вона вважалася першою претенденткою на роль Клариси у “Мовчанні ягнят”, але відмовилася від ролі, на яку потім затвердили Джоді Фостер.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.