Знайдіть відмінність — в Росії Domino’s Pizza замінили на Domиno Pizza

Джерело: SkyNews

В РФ ресторатор та прокремлівський репер заволоділи російськими ресторанними активами Domino’s Pizza після виходу бренду з країни.

Так, Антон Пінський і Тіматі заявили, що змінять назву бренду на Domиno Pizza з Domino’s Pizza. Вони повідомили, що збережуть партнерів франшизи, 120 ресторанів і понад 2000 співробітників.

Минулого року вони також придбали бізнес Starbucks у РФ та перейменували його в Stars Coffee.

Тіматі, чиє справжнє ім’я Тимур Юнусов вже володіє великою мережею бургерних під назвою Black Star. Він відомий своєю постійною підтримкою Кремля, зокрема у 2015 році спільно з іншим російським виконавцем, випустив пісню зі словами “мій найкращий друг — президент Путін”.

Нещодавно DP Eurasia, оператор бренду Domino’s Pizza в Росії, Туреччині, Азербайджані та Грузії, заявив про банкрутство свого російського бізнесу після того, як відмовився від спроб продати його.

Зауважується, що нині західним компаніям, які вийшли з Росії через вторгнення в Україну, у багатьох випадках доводилося списувати вартість свого бізнесу в РФ або продавати свої активи з величезними знижками.

Зазначимо, у 2022 році Росія стала свідком безпрецедентного чистого відтоку капіталу на суму 239 мільярдів доларів США.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.