«Якщо є проблема, про неї не можна мовчати»: замкомбрига 3-ї ОШБр Жорін про викриття корупціонерів

Джерело: Максим Жорін/Telegram

Заступник командира 3-ої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін наголосив на важливості викриття корупціонерів та притягнення їх до відповідальності.

“Багато проблем, які є сьогодні – наприклад, корупційних скандалів – списують на те, що “зараз не на часі”. На часі. Саме зараз треба говорити про це, викривати корупціонерів і саме зараз треба притягувати до відповідальності кожного, хто намагається заробити на війні”, – написав він.

Водночас Жорін додав, що жоден день не обходиться без нового “корупційного скандалу”.

“Через це “не на часі” сьогодні що не день, то новий корупційний скандал: чиновники продають якісь дозволи,проводяться безтолкові тендери на мільйони, у людей вимагають хабарі за оформлення документів тощо”, – прокоментував він.

Також замкомбрига вважає, що в таких ситуаціях не має місця “подвійним підходам”.

“Ми платимо дуже високу ціну у вигляді нашої крові. Якщо є проблема, про неї не можна мовчати і одразу треба жорстко боротись. Тому жодних “подвійних підходів” тут не може бути”, – резюмував він.

Президент РФ Володимир Путін тривалий час відкладав поїздку до Анкари через свої вимоги. Тепер він хоче, щоб його літак супроводжували винищувачі під час поїздки до Туреччини.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 12 вересня. З початку доби на цей час зафіксовано 122 бойових зіткнення.

12 вересня президент Володимир Зеленський провів зустріч із прокурором Міжнародного кримінального суду Карімом Ханом.

На нещодавній зустрічі Міністерство торгівлі Китаю попередило автовиробників країни про ризики інвестування в автомобілебудування в РФ. Китайські компанії прагнуть міжнародної експансії з метою компенсувати уповільнення зростання на внутрішньому ринку. 

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів, згідно з оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я, повідомив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге.