Светр принцеси Діани продадуть на аукціоні Sotheby`s

Джерело: Euronews Culture

Светр принцеси Діани із зображенням чорної та білих овець продадуть на аукціоні Sotheby`s у вересні.

Як розповіли у виданні, вперше цей светр принцеса одягла у 1981 році під час візиту на гру в поло свого майбутнього чоловіка принца Чарльза.

Фото: Frank Augstein

Аукціонний дім Sotheby`s оцінив елемент одягу принцеси Діани попередньо від 50 000 до 80 000 євро.

Проте, як зауважили співрозмовники видання, нещодавні продажі одягу Діани на аукціонах відбулися за значно вищі суми, ніж очікувалось.

Наприклад, на початку цього року Sotheby`s продав одну із її суконь за понад 600 000 євро. Це вказує на те, що кінцева ціна за светр може сягнути шестизначної суми.

Онлайн-аукціон розпочався 31 серпня і триватиме до 14 вересня.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.