Нью-Йоркський тиждень моди з чорнобривцями та думками про Україну: колекція весна-літо 2024 від BEVZA

Вчора, 9 серпня, в межах тижня моди у Нью-Йорку український бренд BEVZA презентував колекцію весна-літо 2024.

Уже протягом 12 сезонів Тижня моди Світлана Бевза відкриває для Великого яблука свій погляд на стиль і сучасність.

Яким же бачить вона весну та літо наступного року? Мікс елегантної класики з місцями прихованою, місцями – відвертою сексуальністю.

Вільний крій поєднується з глибокими вирізами (переважно збоку та на спині), атласними бюстгальтерами, топами, які просвічують. Більшість образів – це не про чіткі силуети, а про природні вигини, які лише підкреслюють іскру пікантності колекції.

Одначе, не обійшлося і без класичних, навіть вінтажних образів – вони універсальні та поза часом.

Особливою родзинкою колекції є кольори. Відвідувачі тижня моди у Нью-Йорку побачили не лише звичні для прихильників бренду чорну та білу палітру: деякі луки складалися частково або повністю з насиченого помаранчевого або червоного кольорів, а деякі доповнені зображеннями чорнобривців. Квіти були включені в колекцію як принт, визирали під рукавами блейзерів, виднілися під прозорими сукнями або одинично на одязі – як ніжне та неочікуване доповнення до образу.

Чорнобривці не просто так обрані одним із провідних мотивів нової колекції – вони для українців є дечим особливим:

“В Україні [чорнобривці] символізують любов до Батьківщини та відродження. Я згадала, як дідусь дав мені їхнє насіння, і я посадила їх на своєму балконі. І зараз щороку вони там ростуть”, – розповіла Світлана Бевза.

У самої дизайнерки лук також містив цю квітку – в особливому місці, близько до серця.

Попри переважно універсальну класичність моделей, колекція Бевзи ознаменувалася також переосмисленням такого “чоловічого” аксесуару, як кепка газетяра. Дизайнерка вирішила розбити цей нудний стереотип світу моди, створивши його зручним для жінок:

“Чому чоловіки носять їх так нудно? Чому цю [кепку] не може вдягнути дівчина – з сукнею або з тренчем?”

Класика, переплетена з інноваціями, стриманість у поєднанні з сексуальністю, тиждень моди у Нью-Йорку з думками про Україну – це все весна-літо 2024 від BEVZA.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…