Під час відвідин побратима у львівській лікарні, поліціянт та його наречена одружилися

Джерело: МВС України

Поліціянт Петро Черніков та його кохана Аліна вирішили одружитися в Національному реабілітаційному центрі “Незламні” у Львові, де зараз перебуває на лікуванні поранений друг нареченого Вадим Плиско.

Фото: МВС України

Вадим є старшим інспектором безпілотної авіації в Спеціальному авіаційному загоні Нацполіції України. Він отримав поранення під час виконання одного з бойових завдань на Донеччині. 

Вадим давно обіцяв своїм друзям, що буде свідком на їхньому весіллі.

Молодята вирішили влаштувати церемонію просто на території медичного закладу. Сам Вадим розповідає, що під час церемонії був в такому захваті, що навіть забув про свої болі.

Фото: МВС України

Цей весільний обряд був проведений директором Департаменту авіаційної безпеки МВС України Сергієм Науменком.

Станом на 22:00 суботи, кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 147.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги.