Аріана Гранде подала на розлучення з Далтоном Гомесом

Джерело: CNN

Американська співачка Аріана Гранде та її чоловік Далтон Гомес розходяться. Гранде подала заяву на розлучення в понеділок, 18 вересня, у Лос-Анджелесі. Співачка зазначила, що “непримиренні розбіжності” стали підставою для розірвання шлюбу.

Пара одружилася у 2021 році.

“Це було крихітно та інтимно – менше ніж 20 людей. Кімната була такою щасливою і сповненою любові. Пара та обидві сім’ї не можуть бути щасливішими”, — сказав тоді представник Гранде виданню People про весільну церемонію. 

Пізніше Гранде поділилася фотографіями з весілля, яке відбулося в їхньому будинку в Монтесіто. Згодом публікацію було видалено.

Припущення про те, що пара більше не разом, почалися в липні, коли співачку помітили без обручки.

Востаннє Гранде опублікувала фотографію з Гомесом у своїх соціальних мережах у листопаді, але колишня пара тримала свої стосунки в основному якомога далі від уваги.

Більш як третина громадян РФ виправдовує гіпотетичне застосування ядерної зброї у війні проти України.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 4 липня. З початку доби відбулося 130 бойових зіткнень.

На майбутньому саміті НАТО, котрий відбудеться у Вашингтоні з 9 по 11 липня, країни Північноатлантичного альянсу представлять план зміцнення ВПК.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідає з офіційним візитом Росію 8-10 липня для переговорів з главою РФ Володимиром Путіним, повідомили у міністерстві закордонних справ країни.

Західного озброєння досі не вистачає на потенційні можливості України у мобілізаційних ресурсах.