Європейські партнери передали Нацполіції спецобладнання для перевезення службових собак

Джерело: Нацполіція у Telegram

Європейські партнери передали Національній поліції України спеціальне обладнання для транспортування службових собак.

Відтак, кінологічні підрозділи різних областей отримали 16 нових причепів, спеціально обладнаних для перевезення службових собак. Вони допоможуть поліціянтам виконувати завдання на деокупованих територіях та на територіях, наближених до проведення бойових дій.

Зображення: Нацполіція

Спеціальні причепи отримали кінологи Донецької, Чернігівської, Київської, Херсонської, Полтавської, Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Львівської, Рівненської, Чернівецької, Черкаської, Хмельницької, Житомирської областей та м. Києва.

Зображення: Нацполіція

Участь у церемонії передачі обладнання взяв заступник голови Національної поліції України Геннадій Федорюк та голова Консультативної Місії Європейського Союзу Рольф Холмбо.

Зображення: Нацполіція

Геннадій Федорюк розповів партнерам про невластиві функції, які зараз виконують поліціянти, та подякував представникам КМЄС за підтримку, яку вони надають в умовах війни.

Своєю чергою, голова Консультативної Місії Європейського Союзу Рольф Холмбо зазначив, що Місія зі свого боку також адаптує свою роботу, аби допомогти українським партнерам відновити роботу на деокупованих територіях.

Зображення: Нацполіція

Президент України Володимир Зеленський представить “план перемоги” для України під час свого візиту до Сполучених Штатів. Цей план передбачає продовження військової операції Збройних сил України в Курській області та отримання новітніх видів озброєнь від західних партнерів, заявляють журналісти.

Боронячи Україну загинув колишній член елітного крила армійських рейнджерів Збройних сил Ірландії Роберт Діган.

Збройні сили України здійснили прорив на черговій ділянці фронту в Курській області Росії. Підрозділи 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ провели успішну операцію, прорвавши російський кордон.

В Одесі викрили та нейтралізували оперативно-бойову групу, пов’язану з російською воєнною розвідкою. Керівника групи та його помічника затримали за результатами спецоперації співробітників СБУ та ДБР.

Українська акторка, відома ролями у фільмах “Бачення метелика”, “Подружжя ДаДа”, “Поміж тіней”, Ріта Бурковська поповнила лави ЗСУ.