Влада Нью-Джерсі повідомляє, що чоловік в’їхав у будинок та поліцейську дільницю

Джерело: Insider

Чоловік із Нью-Джерсі Джон Харгрівз опинився за ґратами після того, як в’їхав на своїй машині в штаб-квартиру місцевого відділу поліції.

Співаючи пісню Guns N’ Roses “Welcome to the Jungle”, 34-річний чоловік вийшов зі свого автомобіля в кімнату поліції, піднявши руки вгору.

Чоловіка заарештували й тепер йому пред’явлено загалом 10 звинувачень. 

Згідно з пресрелізом прокуратури, перш ніж Харгрівз заїхав до штаб-квартири поліції, він спочатку врізався “у двері гаража приватної резиденції, намагаючись налякати власника будинку”, якого Харгрівз знав. 

Потім він “під’їхав до найближчої поліцейської дільниці та навмисно в’їхав в будівлю на своєму автомобілі, завдавши значних пошкоджень”, йдеться в пресрелізі. 

Йому висунули звинувачення в тероризмі, завданні великомасштабної шкоди, нападі при обтяжувальних обставинах, крадіжці зі зломом, незаконному зберіганні зброї, хуліганстві та агресивних діях, йдеться у пресрелізі прокуратури.

Раніше Харгрівза засудили до двох років випробувального терміну у 2021 році після того, як він визнав себе винним у переслідуванні та злочинному проникненні на чужу територію, свідчать матеріали суду.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.