Сили спротиву поширили українську символіку на ТОТ Донеччини – ЦНС

Джерело: Центр національного спротиву

У Центрі національного спротиву повідомили, що активісти громадянського руху “Жовта стрічка” провели рейди в тимчасово окупованих містах Донецької та Луганської областях.

Українські партизани поширили патріотичну символіку вулицями тимчасово окупованих Дорнецька, Луганська, Маріуполя, Довжанська та Ровеньок.

Розвісили жовті стрічки та стікера, намалювали графіті, спалили рашистські триколірні ганчірки, розповсюдили купюри окупантів з патріотичними написами. Ми продовжуємо чинити спротив рашистам. Донбас – це Україна! І це незмінно, – зазначили активісти.

Зауважується, що українське підпілля продовжує допомагати силам оборони та інформувати про пересування та розміщення ворога та наближає деокупацію рідних міст та сіл.

У ЦНС нагадали, що передати інформацію про ворога можна за посиланням.

Раніше у тимчасово окупованому Бердянську активісти громадського руху спротиву окупації “Жовта стрічка” нагадали росіянам, що вони лише “тимчасові гості” на землях України.

Також у серпні учасники громадського руху спротиву “Жовта стрічка” успішно розповсюдили українську символіку на територіях, що тимчасово перебувають під російською окупацією.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.