Мати полеглого воїна заасфальтувала вулицю за державні виплати

Джерело: “Суспільне”

У селищі Сосниця Чернігівської області Валентина Грищенко за гроші, які виплатила їй держава за смерть сина, заасфальтувала вулицю, перейменовану на його честь.

За словами жінки, у період дощів вулиця із ґрунтовою дорогою ставала непроїзною, а живуть тут переважно люди похилого віку. Тож вона перерахувала на благодійний рахунок селищної ради чотири мільйони гривень із коштів, отриманих від держави у вигляді компенсації за загибель сина.

Як розповіли у виданні, вулицю назвали на честь її загиблого на фронті сина – Владислава Грищенка.

“Як би поставився мій син? Нормально. Я нічого не роблю того, що мій син би не схвалив. Він був такий добрячок, як кажуть, “душа на розпашку”, весь у маму. Він би мене підтримав у моєму рішенні”, – прокоментувала жінка.

Фото: пресслужба Сосницької громади;
Дорога до ремонту

Фото: пресслужба Сосницької громади; Дорога після ремонту

ДОВІДКОВО. Владислав Грищенко, який служив у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, загинув улітку 2022 року під час виконання бойового завдання.

У п’ятницю, 25 жовтня, Північна Корея заявила, що будь-який крок щодо направлення своїх військ для допомоги Росії у війні проти України “відповідатиме міжнародному праву”. Однак країна так і не підтвердила відправку військ.

Під час поїздки на фронт лідеру фракції “Євросолідарність” Петру Порошенку подарували російський дрон “Ланцет”, котрий збили військові.

Російська інфлюенсерка Валерія Федякіна обманом виманила у інвесторів понад 22 мільйони доларів, які потім надіслала на потреби українського війська.

На Вінниччині викрили керівництво та членів військово-лікарської комісії (ВЛК), які оформили інвалідність колишньому місцевому депутату, якого підозрюють у замовному вбивстві.

Український боксер Олександр Усик закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа посприяти у звільненні бійців “Азова” та інших українців з російського полону.