Вночі над Дніпропетровщиною збито 13 ворожих безпілотників та одну ракету

Джерело: голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

У ніч на 3 жовтня над Дніпропетровською областю силами ППО збито 13 російських безпілотників та одну крилату ракету.

Унаслідок падіння уламків у місті Дніпро виникла пожежа на приватному підприємстві. Також зайнялись гараж і авто. Рятувальники оперативно приборкали полум’я.

Окрім цього, уламки збитого БпЛА впали на територію промислового підприємства в Павлограді. Туди ж відбулось і влучання. Пожежу, що виникла внаслідок цього, вже погасили. Є руйнування виробничих об’єктів.

Також протягом ночі росіяни обстрілювали Нікопольський район області. Зокрема з важкої артилерії обстріляли Мирівську громаду. Як наслідок – пошкоджено 2 приватні будинки та господарська споруда.

  • Зранку 2 жовтня російські військові атакували Херсон. Внаслідок атаки постраждали чотири людини, серед них двоє перебувають у важкому стані. Зокрема двома постраждалими є поліціянти.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.