Маск погрожував Warner Bros., яка хотіла звільнити Ембер Герд з «Аквамена» – Variety

Джерело: Variety

Мільярдер та винахідник, власник соцмережі Х (раніше Twitter) Ілон Маск погрожував кінокомпанії Warner Bros., яка хотіла звільнити його колишню, Ембер Херд з фільму “Аквамен 2”, вихід якого заплановано на грудень 2023 року.

Як розповіли у виданні, ще в середині вересня цього року на Reddit спливли нові документи, що стосуються судового процесу між експодружжям Джонні Деппом і Ембер Герд.

Повідомляється, що прихильники актора заплатили судові витрати за публікацію документів терапевта Герд, доктора Доун Хьюз. Невідредаговані записи, записані в блокноті, були частиною торішнього судового процесу. У них Герд скаржилася на ворожу атмосферу на знімальному майданчику “Аквамена”.

“Джейсон (Момоа, виконавець ролі Аквамена – ред.) сказав, що хоче, щоб мене звільнили. Джейсон п’яний – запізнився на знімальний майданчик. Одягається як Джонні”, – йдеться в записах.

Своєю чергою, представник Момоа відмовився коментувати це питання, тоді як представник DC спростував слова Герд, заявивши, що “Джейсон Момоа завжди поводився професійно на зйомках “Аквамена і загубленого королівства”.

Цю думку розділили й інші співрозмовники видання.

“Джейсон працює щосили, любить час від часу випити пива, як і всі, але не з’являється на знімальному майданчику п’яним”, – прокоментував інсайдер, який був на зйомках фільму в Лондоні в 2021 році, додавши, що актори ладнали одне з одним. “І він не одягався, як Джонні Депп. Він завжди одягався в цьому богемному стилі”.

Ембер Герд також відмовилася від коментарів. Утім, джерело, близьке до акторки, підтвердило, що записи стосуються знімального майданчика “Аквамена 2” і відображають сеанс, що відбувся 27 грудня 2021 року. При цьому інше джерело, близьке до Герд, запевнило, що її адвокати намагалися запобігти оприлюдненню цих терапевтичних записів,  представлених у суді на запит адвокатів Деппа.

Водночас наголошено, що Момоа був не єдиним з команди “Аквамена”, на кого під час сеансів терапії скаржилася Герд. Зокрема вона заявляла, що відчуває себе позбавленою підтримки з боку режисера фільму Джеймса Вана, і що з нею поводяться як із “вигнанцем” через розлучення з колишнім чоловіком.

Сам режисер відмовився від коментарів, проте представник DC зазначив, що “Джеймс відомий тим, що ставиться до членів свого акторського складу і знімальної групи з найбільшою повагою і сприяє створенню позитивної атмосфери співпраці на знімальному майданчику – фільми “Аквамен” не були винятком”.

Цікаво, що джерела видання з обох сторін все ж підтвердили, що Герд ледь не звільнили з “Аквамена 2”. Вказано, що після виходу першого фільму в 2018 році, кіностудія і Ван вирішили виключити актрису з подальших частин через відсутність у неї хімії з Момоа. Так, вони надіслали відповідного листа її адвокату Карлу Остіну, інформуючи його про своє рішення.

Разом з тим, джерела зауважили, що рішення звільнити Герд не було пов’язане з Деппом і мало місце до того, як він подав позов проти актриси в 2019 році. При цьому Момоа нібито не брав участі у прийнятті таких рішень.

Однак, за словами джерела, близького до Warner Bros., зрештою студія так і не звільнила Герд, оскільки її колишній Ілон Маск змусив одного зі своїх адвокатів відправити Warner Bros. гнівного листа з погрозами “спалити все дотла”, якщо акторку не повернуть в продовження фільму.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.