Школа Маямі отримала скарги на вчительку, яка показувала дітям фільм жахів про Вінні-Пуха

Джерело: Sky News

Школа в Маямі, штат Флорида, отримала скарги від батьків через те, що їхнім 9 і 10-річним дітям вчителька показала фільм жахів про Вінні-Пуха.

В Академії інноваційної освіти вчителька математики приблизно 20-30 хвилин показувала фільм жахів “Вінні-Пух: Мед і кров”.

У фільмі Вінні-Пух і П’ятачок шукають помсти після того, як Крістофер Робін покинув їх, щоб вступити до університету.

Як повідомляється, це учні вирішили подивитися фільм, проте одна мати, чиї близнюки були в класі, сказала, що вчителька повинна “подивитися на зміст” фільму, перш ніж показувати його.

“Вона не зупинила фільму, хоча там були діти, які казали: “Гей, зупини фільм, ми не хочемо цього””, – сказала Мішель Діас.

Директор школи Віра Гірш розповіла, що питання розглянуто безпосередньо з учителькою і вжито відповідних заходів “для забезпечення безпеки та добробуту учнів”.

“Ми активно спостерігаємо за учнями, і наш консультант із психічного здоров’я та директор уже зустрілися з тими учнями, які висловили занепокоєння”, – сказала вона.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.