Уряд Ізраїлю розкритикував Джіджі Хадід, яка засудила атаки по палестинцях

Джерело: Instagram-акаунти Джіджі Хадід та уряду Ізраїля

Уряд Ізраїлю розкритикував супермодель Джіджі Хадід, яка, своєю чергою, розкритикувала ізраїльський уряд у його ставленні до палестинців.

Хадід у своєму дописі в Instagram зауважила, що у ставленні уряду Ізраїля до палестинців “немає нічого єврейського”.

“Засудження ізраїльського уряду не є антисемітизмом, а підтримка палестинців не означає підтримку ХАМАС”, – написала модель.

На її допис зреагували в ізраїльському уряді, опублікувавши відповідь Хадід в офіційному акаунті Instagram.

Зокрема опубліковано фото з коментарем у стилі Джіджі Хадід.

“Немає нічого доблесного в розправі ХАМАС над ізраїльтянами. Засудження ХАМАС за те, яким він є (ІДІЛ), не є антипалестинським, і підтримка ізраїльтян у їхній боротьбі проти варварських терористів є правильною справою”.

В описі свого посту уряд Ізраїлю написав наступне.

“Ви спали минулого тижня, Джіджі? Чи ви просто закриваєте очі на те, що єврейських немовлят вбивають у їхніх домівках? Ваше мовчання показує вашу позицію. Ми бачимо тебе”, – мовиться у дописі.

  • Американська супермодель Белла Хадід засудила висловлення міністра національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Ґвіра щодо палестинців на Західному березі.
  • Американська супермодель Белла Хадід приєдналася до пропалестинського маршу в Нью-Йорку. Протестувальники вийшли на вулиці Бей-Рідж у Брукліні, щоб висловити підтримку на тлі тривалого насильства ізраїльсько-палестинського конфлікту.
  • З американською порноакторкою ліванського походження Міа Халіфою припинив співробітництво журнал для дорослих Playboy після підтримки нею ХАМАСу.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.