Google забезпечить юридичний захист користувачам штучного інтелекту

Джерело: Reuters

Компанія Google забезпечить правовий захист щодо ризиків, пов’язаних із порушеннями прав інтелектуальної власності, для користувачів систем штучного інтелекту на платформах Google Cloud і Workspace.

У корпорації пояснили, що нова політика поширюється на програмне забезпечення, включаючи платформу розробки Vertex AI і систему штучного інтелекту Duet AI, яка генерує текст і зображення в Google Workspace і хмарних програмах.

“Якщо ви отримаєте претензію на підставі авторського права, ми візьмемо на себе відповідальність за потенційні юридичні ризики, пов’язані з цим”, – запевнили в Google.

При цьому зазначається, що компенсація не застосовується, якщо користувачі “навмисно створюють або використовують згенеровані дані для порушення прав інших”.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.