На ТОТ окупанти крадуть у місцевих комплекти супутникового телебачення, – ЦНС

Джерело: Центр національного спротиву

У Центрі національного спротиву повідомили, що на тимчасово окупованих територіях окупанти крадуть у місцевого населення комплекти супутникового телебачення.

Окупаційні адміністрації створили спеціальні комісії та в супроводі російських поліціянтів проводять обшуки на об’єктах та вилучають у місцевих мешканців їхні супутникові телевізійні комплекти.

Зазначають, що в такий спосіб ворог намагається обмежити доступ місцевого населення до інформації та посилити вплив російської пропаганди.

“При цьому росіяни продовжують видачу обладнання для трансляції пакету “русский мир” (ресивер, супутникова тарілка та конвертор), в який входять пропагандистські канали. Плата за споживання російської брехні відсутня”, – зазначили у ЦНС.

У Центрі спротиву також закликали ігнорувати російське телебачення та інші ворожі джерела інформації, щоб не стати жертвою російської маніпуляції.

Внаслідок вечірньої атаки РФ по багатоповерхівці Києва вже відомо, що є загиблий та поранені.

Адміністратор NASA Білл Нельсон у п’ятницю, 25 жовтня закликав розслідувати дані ЗМІ про те, що засновник SpaceX Ілон Маск і президент Росії Володимир Путін підтримують регулярні контакти з кінця 2022 року.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, ворог атакував українську столицю. Зафіксовано влучання у багатоповерхівку Києва.

За даними ЗМІ, китайський автовиробник Great Wall Motors розширює потужність своєї складальної лінії в Росії до 200 000 автомобілів з наступного року, прагнучи збільшити свою частку на російському автомобільному ринку.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, російські війська дронами атакували Київ.