На ТОТ Луганщини росіяни видають колаборантам захоплене житло українців

Джерело: Центр національного спротиву

Окупаційна адміністрація Луганської області почала видавати колаборантам захоплене житло українців.

Відтак, перші 30 квартир отримали “ветерани” та працівники адміністрації. Мовиться про квартири, які залишили українці через окупацію територій Луганської області.

Такі квартири окупанти спочатку оголосили “безгосподарним майном” і на підставі цього націоналізували його, а тепер видають зрадникам.

Окрім цього, ворог обіцяє субсидії власникам російських паспортів. Відтак, окупанти вигадали ще один механізм примусової паспортизації регіону. Створюючи фінансові перепони за національною ознакою.

“Всі документи на захоплене житло не мають юридичної сили і є нікчемними. Усіх “власників” квартир буде притягнуто до відповідальності після звільнення області”, – наголосили у ЦНС.

Уряд Данії оголосив про черговий пакет допомоги Україні на суму 2,4 мільярда крон (350 мільйонів доларів).

Центр міжнародних інституційних порівнянь і міграційних досліджень при Інституті Ifo в Мюнхені провів опитування, яке свідчить, що близько 25% українських біженців у Європі не планують повертатися до України після війни.

Критичні помилки української влади і про те, як міжнародна підтримка допомогла уникнути катастрофи: колишній міністр…

Сьогодні, 18 жовтня, в Україну повернули тіла 501 полеглого українського військового.

Червоний Хрест України повідомив про активність шахраїв в інтернеті, які пропонують за гроші забрати тіла військовослужбовців з територій, що не підконтрольні уряду України.