На ТОТ росіяни створили «управління браконьєрів»

Джерело: ЦНС

У Центрі національного спротиву поінформували, що на тимчасово окупованих територіях Херсонщини росіяни створили так званий “відділ Азово-Чорноморського управління росриболовлі”, що є фактично управлінням браконьєрів.

Росіяни не мають права розпоряджатись ресурсами на території України, тож будь-які посвідки від фейкових структур є юридично нікчемними й не визнані у світі.

Відтак відділ риболовлі, відкритий у Скадовську є профанацією. По факту окупаційна адміністрація буде просто видавати папірці для своїх посіпак, які кришуватимуть вилов риби на захоплених територіях, — зазначили у повідомленні.

У ЦНС наголосили, що кожен, хто служитиме ворогу у фейкових структурах понесе відповідальність згідно з Законом України, одразу після деокупації регіону.

Та нагадали, що повідомити про ворога або колаборанта можна за посиланням.

Раніше стало відомо, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни продовжують будувати сміттєзвалища для обслуговування регіонів Росії.

Під час поїздки на фронт лідеру фракції “Євросолідарність” Петру Порошенку подарували російський дрон “Ланцет”, котрий збили військові.

Російська інфлюенсерка Валерія Федякіна обманом виманила у інвесторів понад 22 мільйони доларів, які потім надіслала на потреби українського війська.

На Вінниччині викрили керівництво та членів військово-лікарської комісії (ВЛК), які оформили інвалідність колишньому місцевому депутату, якого підозрюють у замовному вбивстві.

Український боксер Олександр Усик закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа посприяти у звільненні бійців “Азова” та інших українців з російського полону. 

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус має намір придбати 600 крилатих ракет Taurus, але ще не забезпечив необхідного фінансування.